Juletræssalg

image3.jpg

Hyggeligt juletræssalg lige i kanten af skoven.

Frederiksdal Skovdistrikt ligger imellem Lyngby og Farum. Vi sælger træer, der er dyrket i skoven, og som dagligt køres friskfældede til de to stadepladser, vi har ved henholdsvis Frederikdsal (ved Lyngby) og Kulhus (ved Farum).

Vi gør meget ud af at skabe en hyggelig juleskovstemning i kanten af skoven, og pladserne ligger i tilknytning til Frederiksdal Slot og det fine stråtækte skovløberhus ved Kulhus.

Fæld selv

image1.jpg

Mulighed for Fæld Selv i tilstødende områder

Kulhuspladsen & Julepladsen

map.jpg

40 års erfaringer og traditioner samlet på to pladser.

I hver sin ende af skoven har vi to helt unikke pladser med juletræssalg.

vi kalder dem Julepladsen og Kulhuspladsen...

 

Julepladsen02.jpg

Julepladsen tæt ved Frederiksdal Slot ligger på en åben plads imellem de høje løvtræer. Den lille skovbod med kranse og julepynt lavet af ting fra skoven, stierne imellem juletræerne og lys og fakler på pladsen giver en oprindelig og ægte skovjulestemning. Køb et glas gløgg eller varm kakao og nyd miljøet der ligger tæt op af Slottet og de tilhørende staldbygninger.

Der er god mulighed for parkering rundt om pladsen. 

image5.jpg

Kulhus er også en oprindelig og meget traditionel juletræsplads. Her er det det hyggelige gulkalkede skovløberhus der skaber rammen. I bliver inviteret helt ind på gårdspladsen, hvor Birgit, der bor i huset, passer pladsen. Her er kranse, pyntegrønt og andre ting fra skoven, og det er her vi hjælper med at sætte net og fod på træerne. For at få plads nok, så er juletræerne også udstillet ned langs skovvejen, så der er nok til alle. Enge og heste omgiver stedet, og 100m nede af vejen starter skoven. Det er også her man kan fælde sit træ selv, hvis I ønsker det.

Der er parkeringsplads lige ud til Frederiksborgvej.